T: (0186) 61 87 65 info@vandongen-schilderwerk.nl    

 
 
 

 

van Dongen

Wie Van Dongen Schilderwerk leert kennen, ontdekt een groot hart voor het schildersvak. En die passie voor schilderen zorgt voor een beter resultaat bij uw pand op de lange termijn.

 

Ooit was vakman en schilder Ad van Dongen een projectleider in loondienst met een carrière van 24 jaar achter zich. Totdat hij in 2005 zijn ontslag nam, een ketelpak aanschafte en als zelfstandige zijn eigen schilderbedrijf opstartte. Al begon hij als zelfstandige op goed geluk, uiteindelijk groeide Van Dongen Schilderwerk uit tot een warm familiebedrijf. Het is de vakschilder uit de Hoeksche Waard waar kwalitatief hoogstaand schilderwerk en persoonlijk klantcontact centraal staan.

 

Als schilder aan de slag
In 2006 kwamen de eerste werknemers. Dat zijn stuk voor stuk vakmensen waar Van Dongen Schilderwerk voor instaat. ‘Ik zie al wie ik binnen haal aan de hand van hoe hij zijn kwast vasthoudt en de wagen inruimt. Dat zijn allemaal hele belangrijke dingen’, weet Ad van Dongen.

 

Vervolgens ging zoon Erwin in 2007 aan de slag en in 2010 Robert. Samen met Ilona verzorgt hij de backoffice-werkzaamheden staan u telefonisch te woord. Toch knap zo’n familiebedrijf in de schilderbranche: wat is hun geheim? ‘Privé is bij ons privé, dat is onze kracht. Wij kunnen een hele dag samen werken, maar ‘s avonds zijn wij bezig voor onszelf.’

 

Gelijkheid is heel belangrijk bij Van Dongen Schilderwerk, evenals trots. ‘Ik ben dan ook trots op al mijn medewerkers om mij heen’, aldus eigenaar Ad van Dongen.

 

Stagelopen bij Van Dongen Schilderwerk
Voor stagiaires en scholieren is Van Dongen Schilderwerk een begrip. Met plezier brengen Ad van Dongen en zijn team aan de nieuwe generatie liefde voor dit ambacht bij. Als stagebegeleider kreeg hij in 2009 zelfs de benoeming tot beste praktijkleermeester van Rotterdam.

 

En wie het mooie schildersvak goed oppikt, die kan later aan de slag onder uitstekende voorwaarden. Doorgroeimogelijkheden, bijscholingen en andere specialisaties zijn ook bij Van Dongen Schilderwerk erg belangrijk.

 

Wilt u uw gevels, kozijnen of deuren laten schilderen door echte vakmensen? Bij vragen staan Robert en Ilona u graag persoonlijk te woord via: 0186 618 765.

 

 

Werkwijze Projecten

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie