T: (0186) 61 87 65 info@vandongen-schilderwerk.nl    

 
 
 

 

Service

Van Dongen Schilderwerk wil dat u optimaal van het schilderwerk blijft genieten. Daarvoor bieden wij verschillende services. Hier leest u over de mogelijkheden.

 

Wij bieden schilder- en behangwerk van hoogwaardige kwaliteit. Als vakmannen staan wij hier voor in, daarom geven wij u garanties tussen de 4 en 6 jaar.

 

Lang genieten van schilderwerk

Wanneer onderhoud ter sprake komt, of u voor de komende jaren wilt blijven genieten van goed schilderwerk, dan vertrouwt u op ons advies. Desgewenst ontzorgen wij u voor het onderhoud voor de komende jaren. Hiervoor zijn bij ons ook meerjarige contracten en plannen mogelijk.

 

Advisering en begeleiding van projecten

Vanuit onze expertise als vakschilders stellen wij desgewenst een verf-technisch advies op, die wij in rapportvorm opstellen. Hier geven wij garantie op en deze kan aansluiten op het meerjarenplan. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

 

Houtrot: herstel en sanering

Houtrot is een probleem op een geschilderde ondergrond dat staat in ruimtes met een vochtigheid van meer dan 20 procent. Wanneer het hout eenmaal rot is, laat dat blijvende beschadiging achter. Van Dongen Schilderwerk is er alles aan gelegen om houtrot te herstellen en gevels of kozijnen te saneren. Wij herstellen de rotte gedeeltes met kwalitatieve 2-componenten reparatiepasta‚Äôs, zoals: Zusex en Repair Care.

 

Speciale acties

Naast langer genot van hoog kwalitatief schilderwerk en het advies van goedopgeleide en bijgeschoolde vakschilders, geven wij ook kortingen weg. Hiervoor hebben wij deze speciale acties:

  • BTW-korting: heeft u een huis ouder dan 2 jaar? Dan betaalt u geen 21% procent btw, maar slechts 6%.
  • Buren-korting: biedt u meerdere adressen aan in uw straat die wij kunnen voorzien van ons hoogkwalitatieve schilderwerk? Dan belonen wij dat met een quantumkorting.
  • Winterschilder-korting: van 21 november t/m 17 maart geven wij buiten het seizoen om hoge kortingen op ons schilderwerk.

 

Maar u kiest bovenal voor ons vanwege de hoge eisen die wij als vakschilders stellen aan ons schilderwerk. Vraag dus naar alle mogelijkheden en neem contact op met Robert en Ilona via:  0186-618 765

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.