T: (0186) 61 87 65 info@vandongen-schilderwerk.nl    

 
 
 

 

Werkwijze

Strak schilderwerk zonder spatten op de vloer, maar wel met een glans waar u veel langer van geniet. Bij Van Dongen Schilderwerk zijn wij alleen tevreden met het beste resultaat. En dat ziet u terug in onze werkwijze.

 

Wanneer u schilderen wilt uitbesteden aan een echte vakman, dan moet u op een aantal zaken kunnen rekenen:

  • geen verfspatten op uw meubels of vloer
  • strak en consistent schilderwerk
  • een weerspiegelende glans om jarenlang van te genieten

 

Wanneer Van Dongen Schilderwerk langskomt, dekt zij alles af. Wij zorgen ervoor dat uw vloer, meubels en woning schoon blijven. En de kwaliteit van ons schilderwerk is strak, consistent en blijvend. Dat is waarom u ons in huis haalt.

 

Hoe gaan wij te werk?

Als wij schilderen, dan willen wij dat u zo lang mogelijk van de lak blijft genieten. Dat geldt ook voor het behangen van een muur, waar wij bijvoorbeeld schitterende soorten fotobehang strak tegen elkaar aan behangen.

 

Grondverf bij hoogwaardige lak Wij stemmen de grondverf het liefst af met de lak om zo het beste resultaat te bereiken. U kiest voor ons vanwege de hoogstaande kwaliteit. Daarom werken wij bij voorkeur met onze eigen materialen, want alleen hiermee kunnen wij u een glanzend resultaat garanderen van zeker 5 jaar.

 

Verven monumentpanden

Wist u dat Van Dongen Schilderwerk ook is gespecialiseerd in het schilderen van monumentale panden? Wij hebben het specialisme in huis voor het schilderen van: kenmerkende belettering, marmer, pilaren, kerkplanken, bladgoudplakken en ornamenten.

 

Wij houden echt van ons vak en doen er graag alles aan om u lang van ons werk te laten genieten. Benieuwd hoe Van Dongen Schilderwerk uw woning uit de verf laat komen? Bij vragen staan Robert of Ilona u graag persoonlijk te woord via: 0186 618 765

 

 

Onze producten

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie