T: (0186) 61 87 65 info@vandongen-schilderwerk.nl    

 
 
 

 

Producten

Om de kwaliteit te garanderen werkt Van Dongen Schilderwerk alleen met hoogwaardige producten. Op deze productpagina vertellen wij u daar meer over.

 

Laksoorten

Omdat wij streven naar een perfecte afwerking werken wij met topkwaliteit lak-soorten. Uit voorliefde voor een goed eindresultaat kiezen wij alleen voor professionele lijnen die de fabrikanten aanbieden.

 

Wij gebruiken bijvoorbeeld de consistente lak van Wijzonol, Sigma, Sikkens een kwaliteitsmerk van meer dan 250 jaar oud. Of producten afkomstig van Boonstoppel, bekend vanwege de opvallende glans in de afwerking. Wil u weten welke laksoort past bij uw pand? Dan adviseren wij u hier graag over.

 

Zelf kleuren samenstellen
Sommige lak- of latexsoorten, zoals Wijzonol of SPS, maken wij zelf op kleur in onze werkplaats. Hiervoor hebben wij professionele apparatuur beschikbaar en de kennis hoe die te gebruiken.

 

Grondverf

Een goede grondverf zorgt ook voor een betere uitstraling in de uiteindelijke lak. Om de pure uitstraling van het schilderwerk te behouden, maken wij deze bij voorkeur in de eindkleur die het merk van de lak- of latex vertegenwoordigt.

 

Schuren

Voor een vlakke en consistente ondergrond gebruiken wij hoogwaardig schuurpapier van onder andere 3M. Hiermee schuren wij vakmatig de oude lak of latex van de oppervlakte af. De stofzuigers van Festool zorgen ervoor dat de ruimte uiteindelijk schoon achterblijft. Hard schuursel van oppervlaktes als beton of gips vragen immers een andere afzuiging dan hout.

 

Houtrot

Houtrot is een probleem op een geschilderde ondergrond dat staat in ruimtes met een vochtigheid van meer dan 20 procent. Wanneer het hout eenmaal rot is, laat dat blijvende beschadiging achter. Wij herstellen de rotte gedeeltes met kwalitatieve 2-componenten reparatiepasta’s, zoals: Zusex en Repair Care.

 

Voor een goed en blijvend resultaat werkt Van Dongen Schilderwerk met producten en merken waar zij voor instaat. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Robert of Ilona via: 0186 618 765.

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie