Offerte schilder

T: (0186) 61 87 65 info@vandongen-schilderwerk.nl     Webshop

muren sausen
Muren Sausen
muren sausen
Muren Sausen

Muren sausen

Muren vormen in iedere ruimte grote oppervlakken en vallen daardoor extra op. Het is dan ook vervelend als er beschadigingen, gaten, vochtplekken of verkleuringen te zien zijn. U ergert zich eraan en ook de visite zal het opvallen. Kunnen uw muren wel een opknapbeurt gebruiken? Lees in dit artikel over muren sausen en neem gerust contact op voor professioneel advies.

 

Muren sausen?

Muren sausen, dus het aanbrengen van latexverf met een roller, is de meest gebruikte methode. U heeft de keuze uit oneindig veel kleuren en kunt zelfs een kleur kiezen die speciaal voor u op maat wordt gemengd. Bij afneembare latex kunt u vlekken en vuil gewoon met een vochtige spons afnemen zonder dat de verf loslaat. Na het sauzen van de muren ziet de kamer er weer fris en aantrekkelijk uit.

 

Een alternatief kan zijn het spuiten van muren. Latex op de muur spuiten gaat bijzonder snel en levert een mooi, egaal resultaat op. Zonder banen, strepen of kleurverschil. Binnenshuis wordt deze techniek echter niet snel toegepast vanwege de verfnevel die vrijkomt bij het aanbrengen. Door de fijne verneveling zal de verf zich door de ruimte verspreiden. Bij een leegstaand huis of een nieuwbouwwoning is afplakken of afdekken van de meubels niet nodig. In dat geval is het de overweging waard uw muren te laten spuiten.

In bijna alle andere gevallen is muren sausen een schonere oplossing.

 

 

Trend: kleur bekennen!

De kleur van de muren heeft grote invloed op de rest van de kamer. De industriƫle stijl met diepe, donkere metaaltinten is momenteel heel populair. Maar ook de natuurlijke look, met verweerd gemaakte meubelen en veel planten is echt een trend. Zeker in combinatie met grijs- en kopertinten vormt dit een prachtig, stijlvol interieur.

 

Helemaal van deze tijd is het om de muren van twee kleuren verf te voorzien. Een lambrisering van verf is een snelle sfeermaker in huis. Probeer ook eens een spannende vlakverdeling; bijvoorbeeld door de laagste kleur tot de bovenkant van de deur aan te brengen. Gebruik voor het bovenste deel van de muur een lichtere tint of wit, voor het ruimtelijke effect.

 

Wilt u advies over de kleuren en mogelijkheden? Neem contact op met de vakman, hij helpt u graag. Heeft u weinig tijd of ziet u op tegen alle voorbereidingen en de rommel in huis? U kunt deze klussen met een gerust hart uitbesteden aan een professionele schilder, vraag om een offerte op maat.

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie