Offerte schilder

T: (0186) 61 87 65 info@vandongen-schilderwerk.nl     Webshop

muren stucen
Muren Stucen
muren stucen
Muren Stucen

Muren stucen

Muren vormen in iedere ruimte grote oppervlakken en vallen daardoor extra op. Het is dan ook vervelend als er beschadigingen, gaten, vochtplekken of verkleuringen te zien zijn. U ergert zich eraan en ook de visite zal het opvallen. Kunnen uw muren wel een opknapbeurt gebruiken? Lees in dit artikel over muren stucen en neem gerust contact op voor professioneel advies.

 

Muren stucen?

Gladde muren geven een strakke uitstraling en creƫren visueel meer ruimte. Daarom is het glad afwerken van pleisterwerk tegenwoordig heel populair. Muren stucen geeft een prachtig eindresultaat waar u jarenlang plezier van heeft. Muren stucen is echt een vak apart en ook nog eens behoorlijk zwaar werk. Het is aan te raden om deze klus uit te besteden aan een professional, al was het alleen al om teleurstelling te voorkomen. Het voordeel van een gladde ondergrond is dat het de perfecte basis vormt voor de verdere afwerking.

  

Trend: kleur bekennen!

De kleur van het plafond heeft grote invloed op de rest van de kamer. Over het algemeen wordt voor het plafond nog steeds voor traditioneel wit gekozen; juist vanwege de neutrale uitstraling. Dit geeft meer mogelijkheden om in de rest van de kamer te spelen met kleur of gedurfde combinaties uit te proberen.

 

De industriƫle stijl met diepe, donkere metaaltinten is momenteel heel populair. Maar ook de natuurlijke look, met verweerd gemaakte meubelen en veel planten is echt een trend. Zeker in combinatie met grijs- en kopertinten vormt dit een prachtig, stijlvol interieur.

 

Helemaal van deze tijd is het om de wanden van twee kleuren verf te voorzien. Een lambrisering van verf is een snelle sfeermaker in huis. Probeer ook eens een spannende vlakverdeling; bijvoorbeeld door de laagste kleur tot de bovenkant van de deur aan te brengen. Gebruik voor het bovenste deel van de muur een lichtere tint of wit, voor het ruimtelijke effect.

 

Wilt u advies over de kleuren en mogelijkheden? Neem contact op met de vakman, hij helpt u graag. Heeft u weinig tijd of ziet u op tegen alle voorbereidingen en de rommel in huis? U kunt deze klussen met een gerust hart uitbesteden aan een professionele schilder, vraag om een offerte op maat.

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie